TILLSAMMANS FÖR FOLKHÄLSAN!

VI VACCINERAR VÄSTRA GÖTALAND MOT COVID-19

Boka din Covid-19 vaccination hos oss

Medtanken har fått uppdraget att hjälpa till att vaccinera allmänheten mot Covid-19. Medtanken består av Kvarterskliniken, Medpro Clinic och Omtanken Vård.

Eftersom vi finns i hela Västra Götaland är vi säkra på att du kommer hitta en vaccinationsplats nära dig. Vi är stolta över att fortsatt få vara med och bidra i det viktiga arbetet mot Covid-19


Nu är bokningen öppen för dig som ska fylla 16 år och äldre

Vi står redo att vaccinera på alla våra enheter runt om i Västra Götalandsregionen. Vi har stor kapacitet och kommer att använda alla doser vi blir tilldelade. Vi släpper nya tider så fort vi blir tilldelade vaccin från regionen. Hittar du inte en ledig tid är tiderna slut. Försök istället boka din tid vid ett senare tillfälle.

Boka tid via vår app Medtanken

Genom appen kan du inte bara boka tid för vaccination. Du kan även fylla i din hälsodeklaration i förväg och checka in till ditt besök. Detta hjälper oss att minska trängseln och gör att ditt besök går fortare.

Boka tid via vår app

Boka tid via vår hemsida

Här kan du boka tid för Covid-19 vaccination direkt via vår hemsida.


Omtanken och Medpro

Såhär går en vaccination till:

  • Boka din tid för vaccination via app eller hemsida.
  • För att vi ska kunna vaccinera dig behöver du fylla i en hälsodeklaration. Detta gör du enklast via vår app men det finns även möjlighet att göra detta på plats.
  • Du kommer att bli vaccinerad i din överarm, oftast höger. Det är bra om du har kläder som gör att det är lätt att komma åt din överarm.
  • Efter vaccinationen får du sitta ned och vänta i 15 minuter, detta för att vi vill se att du mår bra. Personal kommer finnas tillgänglig under hela ditt besök.
  • I samband med ditt besök kommer du även få information om hur dos 2 bokas. Det skall gå fyra till sju veckor mellan dos 1 och dos 2.